12 Nisan 2014 Cumartesi

Her Zaman İnnovia Günlük Kiralık Ev Bulunur Mu ?

Size bağlı. Evet yanlış duymadınız. Her zaman innovia günlük kiralık ev bulmak sizin nasıl bir müşteri olduğunuza bağlı. Siz eğer her zaman aynı firmadan ev kiralayan sadık bir müşteri profiline sahip iseniz çalıştığınız firma size mutlaka daire bulur. Birde sürekli değişik firmayı arayan, istikrarsız müşteri tipleri vardır. Günlük kiralık ev işletmecileri bu tiplere sabit müşteri gözüyle bakmadıkları için her zaman üvey evlat muamelesi yapar. İnnovia günlük kiralık işi yapan biri olarak ben en yoğun günlerde bile gece saat bire kadar bir dairemi kimseye vermem. Olur da devamlı müşterilerimden biri arar diye.

İstikrarlı Müşteri Her Zaman Kaliteli Hizmet Alır.

Hangi firma olursa olsun devamlı müşterisine her zaman öncelik tanır. Bakın bu hafta Tüyap da oto yedek parça fuarı vardı. Bu sürekli farklı firmalardan daire kiralayan çok gezen tavuklar ev bulmak için 250 TL para ödemek zorunda kaldılar. Çünkü günlük kiralık ev firmalarının en nefret ettiği müşteri tipi bunlardır ve ilk fırsatta dibine kadar köklenmesi gerekir.

Umarım Mesajı Almışsınızdır. Ben Şimdi Elimde Kalan Son Daireyi Bu Çok Gezen Tavuklardan Birine 300 TL Gibi Bir Rakama Çakacağım. Lakin Devamlı Müşterilerimden Biri Arasa 100 TL. Aradaki Farkı Anlatabildim Umarım.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder